✉︎ info[kukac]superhostsiofok[pont]com | +36302769606

Szálláshely indítás

Ha belevágnál, de nehéz az elindulás

Az a tapasztalatunk, hogy sok embert elriaszt a magánszálláshely üzemeltetéstől az elindulással járó macera és a nagy adminisztrációs teher. Bonyolult, unalmas, átláthatatlan. Kivéve, ha rutinod van benne! Pontosan ebben szeretnénk segíteni neked. Közösen átmegyünk minden lépésen, az NTAK regisztrációtól a napi adminisztráción keresztül az IFA bevallás elkészítéséig. Addig csináljuk együtt, míg úgy nem érzed, hogy egyedül is menni fog.

Segítség az engedélyek beszerzésében és az NTAK regisztrációban

Segítség a szálláshely minősítés regisztrációban és az önminősítés kitöltésében

Hirdetések létrehozása az Airbnb és a booking.com felületén és/vagy beállítása, optimalizálása, kezelésük oktatása

Vendégem alkalmazás használatának oktatása

Online számlázás bevezetése, oktatása

2 hónap támogatás, utánkövetés, telefonos support

Vélemények, visszajelzések

“Az elejétől a végéig mindenben számíthatunk rájuk, beleértve az adminisztrációs folyamatokat és a számlázást is. És ami a legfontosabb, hogy vendégeink mindig elégedetten távoznak. Köszönjük, hogy megkönnyítitek a munkánkat.”

Novák Pálma

Siesta Sziget

A legjobban azért szeretünk Pannával dolgozni, mert maximalista és teljesen megbízhatunk benne a minőséggel kapcsolatban. Tényleg teljes körűen leveszi a vállunkról az üzemeltetési feladatokat, ami nagy segítség, mert a munka mellett sajnos nekünk nincs rá elég időnk. Jó érzés, hogy mellette biztonságban tudhatjuk az apartmanunkat.

Horváth Anikó

Blackwood 66' Apartman

“Új apartman tulajdonosaként kerültünk kapcsolatba a Superhost Siófok-kal, akik az első lépésektől kezdve segítségünkre voltak. Bármilyen kérdés, vagy a vendégek részéről felmerülő kisebb probléma megoldásában gyorsan, megbízhatóan reagáltak. Panna személyisége is hozzájárul ahhoz, hogy a vendégek mindeddig pozitív visszajelzést adtak a szolgáltatásról.”

Gentischer Zsófia

Gemini Apartmanok

“Szuper, megbízható és lelkes csapat. Sok terhet levesznek a vállamról. Bátran tudom őket ajánlani bármelyik apartman tulajdonosnak.”

Pléh Dániel

BLTN Apartman

Készen állsz a közös munkára?

Lépj kapcsolatba velünk, hogy mielőbb hozzáértő kezekbe kerüljön ingatlanod.